Mensenrechtenverenigingen naar OAS

moncler outlet mensenrechten, maatschappelijke groeperingen en betrokken individuen, waaronder ikzelf, hebben er bij de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) op aangedrongen af ​​te stappen van de huidige plannen om zich te mengen in het politieke proces van Venezuela en in plaats daarvan de regering en de oppositie toe te staan ​​hun problemen op te lossen. verschillen door hun voortdurende vreedzaam bemiddelingsproces. moncler outlet

moncler jassen dames sale Deze brief is in een goedkope reactie op de oproep van de OAS eerder deze week voor een spoedvergadering om goedkope moncler jassen te overwegen of Venezuela uit de OAS moet worden geschopt. Bij het bijeenroepen van deze https://www.monclerjassenoutlet.nl vergadering, de secretaris-generaal van de OAS, Luis Leonardo Almagro Lemes, zei dat hij ‘van mening is dat de institutionele crisis in Venezuela onmiddellijke veranderingen in de uitvoerende macht vereist.’ Een interpretatie van zo’n agressieve boodschap is dat Almagro gelooft dat de Venezolaanse president Nicolas Maduro, die democratisch werd verkozen drie jaar geleden, moet worden verwijderd uit kantoor. monlcer donsjacks En inderdaad, de open brief aan Almagro berispt hem voor koop moncler jassen misbruik van het OAS-handvest ‘op puur partijdige gronden om de Venezolaanse oppositie en hulp in haar pogingen om de Maduro-regering te verdringen. ‘ moncler jassen dames sale

moncler dames Een beetje achtergrondinformatie over de OAS en zijn smerige geschiedenis is hier op zijn plaats. interventie in Latijns-Amerika. In dit uittreksel van een driedelig stuk over de OAS in de Granma-krant in Cuba wordt de OAS veroordeeld, in vrij kleurrijke bewoordingen als moncler dames

moncler sale de organisatie die de coup d ‘tat [van generaal Batista] in 1952 in Cuba steunde, die zo in het aangezicht van de goedkope moncler-actie tegen de constitutionele regering van de monotrope Jacobo Arbenz in Guatemala zo onbewogen was; de satraap [Nicaraguaanse dictator] Anastasio Somoza, en in 1961 verzuimde de invasie van de huurlingen [van de Varkensbaai] op Cuba te veroordelen, net zoals het elke kritiek op de staatsgreep tegen Velazco Ibarra, de gekozen president van Ecuador, vermeed. hetzelfde als degene die indolgently de militaire invasie van de Dominicaanse Republiek in 1965 had gesponsord, de verzending van groene baretten en wapens naar Guatemala in 1966, en Moncler Outlet naar Bolivia in 1967, terwijl het de graduatie van honderden folteraars en repressors uit de Panama bejubelde Canal School of the Americas. door de overheid gesponsorde Moncler outlet store coups in Uruguay, Argentinië en Chili. Moncler outlet online Het was stil in het gezicht van de dood van Salvador Allende, in het gezicht van de moord en gedwongen verdwijning van tienduizenden Zuid-Amerikanen tijdens de duistere Operatie Condor. Het heeft de vrede in Midden-Amerika tijdens de jaren tachtig niet bevorderd, in een conflict dat bijna 100.000 mensenlevens kostte. Er werd geen onderzoek gedaan naar de verdachte dood van generaal Torrijos in Panama, en de ambassadeurs stopten niet met het drinken van hun goedkope koffiekopje tijdens de oneerlijke invasies van Grenada in 1983 en van Panama zelf in 1989. moncler sale

moncler uitverkoop Zoals de COHA-brief aan de OAS-secretaris-generaal uitlegt, heeft de OAS zich op lange termijn ingespannen om de Venezolaanse regering te ondermijnen door haar ‘krachtige steun’ voor de inspanningen van MUD, de toepasselijke oppositiegroep, ‘om de OAS onder druk te zetten een beroep doen op het Inter-Amerikaans Democratisch Handvest tegen de Maduro-regering, uw pogingen om goedkope monclerjassen te maken, betwijfelen de democratische legitimiteit van de parlementsverkiezingen van afgelopen december in de weken voorafgaand aan de stemming; uw intense lobby ten gunste van de zeer controversiële amnestiewet; de selectieve aard van uw uitingen van verontwaardiging over schending van mensenrechten; en je falen om de steeds oorlogszuchtigere houding van Washington tegenover Caracas aan de kaak te stellen. ‘ moncler uitverkoop

moncler jas sale Wat betreft de poging van de OAS om twijfels te uiten over de parlementsverkiezingen van december, nog voordat ze plaatsvonden, moet worden opgemerkt dat de oppositie deze verkiezingen behendig heeft gewonnen en dat de Maduro-regering snel hun resultaten heeft aanvaard en daarmee heeft aangetoond dat de OAS De gefingeerde zorgen waren misplaatst en, in termen van de selectieve verontwaardiging van de OAS over mensenrechten, moet worden opgemerkt dat de OAS stil is gebleven, aangezien de corrupte rechterzijde van Brazilië manoeuvres uitvoert om president Dilma Rousseff te beschuldigen om te voorkomen vervolgd voor hun eigen misdaden; en de OAS heeft het niet nodig gevonden om bezorgdheid te uiten over de massagraven van het paramilitaire schrikbewind van Mexico of Colombia. Meer over de selectieve verontwaardiging van de OAS, bekijk dit geweldige stuk van Telesur. in een poging om de dictatuur te herinstalleren die het al decennia voorafgaand aan de populaire Sandinista-revolutie in 1979 in dat land had gesponsord, zal ik niet werkeloos blijven zitten omdat mijn regering, met de hulp van de OAS, opnieuw probeert de populaire regeringen in het Latijn te vernietigen Amerika. Voor Moncler outlet sale al zijn tekortkomingen, de Venezolaanse regering van Nicolas Maduro is een dergelijke regering die heeft zwaar gestreden, ondanks de ineenstorting van de olieprijzen buiten haar controle, om armoede en ongelijkheid te verminderen en waardigheid te geven aan de armen, zowel in zijn land en het hele land het halfrond. Ik sta met COHA en vele anderen in dit land in het afwijzen van de pogingen van de OAS om die regering te pesten tot onderwerping moncler jas sale.