The Seattle Seahawks vil vinne Superbowl Xlviii og her er hvorfor

canada goose norge Scenen er satt for hva noen forutsier å være en av de beste Super Bowls canada goose jakke herre i Super Bowl historie. Ligaens nr. 1 rangering mot ligaens nr. 1-rangering. Med canada goose salg fremtidige Hall of Fame spiller quarterback Peyton Manning som spiller for Denver pek canada goose jakke og skrik, og forvirrende forsvar til å tro at canada goose jakke dame de må ha gjort canada goose jakker herre noe for å gjøre Gud veldig sint for å fortjene denne typen behandling. canada goose norge

Forsvar svarer vanligvis på ulykke som dette i vantro.

canada goose jakke For et lag å vinne en Super Bowl canada goose dame mot en defensiv sergeant quarterback som Peyton Manning, vil det ta mer enn Gud å være på deres side. Det vil ta et gjerrig forsvar som angriper, et forbrytelse som kan holde ballen ut av Manning-hender og en 12-mann. Seattle Seahawks passer denne regningen. canada goose jakke

canada goose i norge Vi alle hørte at forsvaret vinner mesterskap og dette spillet vil ikke være annerledes. Seahawks forsvar vil vise den største utfordringen Manning og hans offensive våpen står overfor i år. Denvers lovbrudd designet for å gjøre forsvaret reagerer, men Seahawks elsker å angripe, som jeg tror vil holde Manning stadig under press, noe han er ikke bruk til. canada goose i norge

Det jeg elsker mest om dette Seahawk-forsvaret er de satt tonen med sin aggressive frontlinje og hardt slående topprangerte sekundær nå kjent som ‘Legion of Boom.’

canada goose salg Det blir ikke bedre enn dette, selv Stephen King kunne ikke ha skrevet et bedre skript. canada goose salg

canada goose outlet norge Begge lagene bringer inn Super Bowl XLVIII til en vinnende rekord på 15 3. Men du får en følelse av canada goose outlet at selv trodde Seattle har samme rekord som Broncos og Denver er favoritt for å vinne, er Seahawks tydelig fôring av det som en blodsugende leech. canada canada goose outlet goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk Denne disrespecten til hva Seahawks har oppnådd denne sesongen er en ‘sikker brann’ måte å starte et argument på noe Super Bowl-parti, og Seahawk’s kjører tilbake Marshawn Lynch er en ‘sikker brann’ måte å avslutte en. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge forhandler Seattle’s Offensive Coordinator Darrell Bevell vet Manning er ikke bra for Denver på sidelinjen, og det er hvor han liker å se at Manning tilbringer mesteparten av dagen ved å kontrollere klokken med deres smash mouth running spill. canada goose norge forhandler

canada goose billig Quarterback Russell Wilson vil skape kaos for canada goose victoria Denvers forsvar ved å komme seg utenfor lommen og myke opp midten til Seattles løpespill. Dette vil åpne baner for Lynch å ha en feltdag som kjører ballen. Lynch er et Beast, så Denvers forsvar må forberede seg på gjengen takle ham fordi ingen mann kan få ham ned. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk ekte Jeg har ikke hørt mye om Seattles 12. mann som leder opp til Super Bowl Sunday. Jeg håper at fotballfans ikke tenker fordi de ikke spiller i Seattle, viften deres vinner ikke. Faktisk tror jeg at canada goose jakker dame de vil bli enda høyere på grunn av canada goose det, noe som gjør det så mye vanskeligere for canada goose trillium Manning å canada goose victoria parka utføre canada goose herre sin elektrifiserende operasjon. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose importør norge Som de fleste fans, vil jeg gjerne se at Manning går ut i stil canada-goose-jakker ved å vinne denne Super Bowl, men jeg tror at Seahawks forsvar vil være for stor av en utfordring for ham å overvinne. På grunn av forsvaret sitt, løpende spill og høye fans, Seattle Seahawks vil lett bringe canada goose norge hjem Lombardi Trophy canada goose importør norge.