Hva gjorde Isaac Newton Invent

canada goose jakke oslo Sir Issac Newton er best kjent for hans bevegelseslover. Mange mennesker kjenner til hans vitenskapelige bidrag, canada goose jakke stopper der. Issac Newtons oppfinnelser bidro mye til vår nåværende canada goose forståelse canada goose jakke herre av emner fra optikk til teologi og hvor tidlige forskere var i stand til å se sin verden. canada goose jakke oslo

canada goose norge forhandler I matematikk inkluderte Isaac Newton oppfinnelser å legge grunnarbeidet for differensial og integrert kalkulator. Hans arbeid var basert på canada goose norge hans innsikt at integrasjonen av en canada goose victoria funksjon er bare den inverse prosedyren for å differensiere den. Med differensiering som grunnleggende operasjon, produserte han enkle analysemetoder som kombinerte mange separate teknikker som tidligere ble utviklet for å løse tilsynelatende ikke-relaterte problemer som å canada goose victoria parka finne områder, tangenter, kurvlengder og maksima og minima for funksjoner. canada goose norge forhandler

canada goose importør norge Issac Newton oppfinnelser i mekanikk og gravitasjon ble oppsummert Principia. Hans funn i terrestrisk og himmelsk mekanikk viste hvordan universell gravitasjon ga en forklaring på fallende legemer på jorden og av bevegelser av planeter, kometer og andre legemer i himmelen. Han canada goose outlet forklarte et bredt spekter av da ikke-relaterte fenomener: Kometenes eksentriske baner, tidevannet og deres variasjoner, Jordens akses precession og Månens bevegelse som forstyrret av Solens tyngdekraft. Dette arbeidet inkluderer Newton tre berømte bevegelseslover, flytende bevegelse canada goose outlet og en forklaring av Kepler-lovene om planetarisk bevegelse. canada goose importør norge

canada goose billig Isaac Newton oppfinnelser i optikk inkluderte hans observasjon canada goose dame at hvitt lys kunne separeres av et prisme i et spektrum av forskjellige farger, hver preget av canada-goose-jakker en unik refraktivitet. Han foreslo den korpuskulære teorien om lys. Han var den første personen som forstår regnbuen. Han var den første personen som brukte et buet speil i et teleskop for å hindre at lysform blir brutt opp i uønskede farger. canada goose billig

canada goose jakke Isaac Newton oppfinnelser og bidrag til vitenskap canada goose jakker dame var mange og varierte. De dekket revolusjonerende ideer og praktiske oppfinnelser. Hans verk i fysikk, matematikk og astronomi er fortsatt viktige i dag. Hans bidrag i et av disse feltene ville ha gjort ham berømt; canada goose herre tatt som en helhet, de gjør ham virkelig enestående. canada goose jakke

canada goose norge nettbutikk Vi har skrevet mange artikler canada goose salg om Isaac Newton canada goose trillium oppfinnelser for Universe Today. Her en artikkel om himmelske mekanikere, og her en artikkel om Newton-lovene om bevegelse. canada goose norge nettbutikk

canada goose dunjakke Hvis canada goose jakker herre du vil ha mer informasjon om Isaac Newton oppfinnelser, sjekk canada goose jakke dame ut hvordan ting fungerer for en interessant artikkel om Isaac Newton oppfinnelser, og her en link til Isaac Newton Biography canada goose dunjakke.